VICE vodič za sada i odmah

Fidžet spiner telefon je najgora stvar još od fidžet spinera

Veličine je vaše šake, možete da zovete i šaljete poruke, i konačni je dokaz da je svet sada jako loše mesto.
18 Oktobar 2017, 6:01am
Fotografija: PhoneRadar / YouTube

Nakon što su bili predmet opsesivnog loženja, hipnotička mašina za propagandu, čak i predajnik za tajne poruke, fidžet spineri su sada postali jedina stvar koju ljudska bića vole više od ove glupe igračke- mobilni telefon.

Prema Quartz, ukoliko želite, sada možete da uživate u fenomenalnosti fidžet spinera bez potrebe da ikada prestanete da pričate ili se dopisujete sa nekim.

Prošlog meseca, kompanija Chilli International, iz Hong Konga, iz nekog razloga je predstavila fidžet spiner telefon. On košta samo 20 dilara i dolazi u šest različitih boja.

Ukoliko, iz nekog čudnog razloga, želite da kupite ovaj uređaj, važno je znati da iako izgleda malo, on stvarno radi. Zahvaljujući Redditu, znamo da ima dugme za otključavanje, pokazuje vreme i datum, i može da obavlja pozive i šalje poruke. Ali kako izveštava Verge, to je to. Na žalost, ne možete da punite bateriju okrećući ga, što bi, da je tačno, u stvari bilo jako kul.

Fidžet telefon- koji je samo današnja verzija Razr ili Sidekick, ili bilo kog tupavog telefona sa forom koji ste imali u srednjoj školi- trenutno je dostupan samo u Indiji, ali Quartz kaže da će ga kompanija prodavati i preko interneta.

Ukoliko vi ili bilo ko koga znate ozbiljno razmatra o kupovini, imajte na umu da a) fidžer spineri ne pomažu kod poremećaja pažnje, b) mala deca mogu da se uguše od njih i c) loženje je praktično mrtvo. Možda bi bilo zanimljivije da iz prašnjave izvadite vašeg starog Tamagočija.

JOŠ NA VICE.COM:

Džogerka teroriše grad svojim govnima

Pogledajte kako ovaj puž rizikuje život da bi popušio buksnu

Internet ne kapira koje je boje ova patika

Reklame