Neki seronja je pokušao da uništi stadion iz "Polja snova"

Siroma Kevin Kostner se toliko trudio da omlati sav onaj kukuruz, i sad mu se ovo desi.

|
28 januari 2018, 7:00am

foto : wikimedia commons

Neverovatno ali – znate onaj teren koji Kevin Kostner u “Polju Snova” napravi u sred kukuruzišta? E, baš taj teren još uvek postoji. I to što taj teren postoji, to bi trebalo da vam da neku nadu u bolji svet i bolje sutra. A onda saznate da je neki drkadžija uleteo kolima i „potpisivao se“ celu noć po tom poljančetu, i shvatite da je svet ipak sranje.

Teren se, elem, nalazi u mestu po imenu Dajersvil u saveznoj državi Ajova, i održava ga gospođa po imenu Deniz Stilman. Turisti širom sveta dolaze da obiđu mali bejzbol stadion na kome se u filmu pojavljuju legende sporta kao što su Džo Džekson i drugi. „Polje Snova“ je i dan danas izuzetno popularan film, a nedavno je čak uvršten i u kongresnu biblioteku što je čast koja se ukazuje samo ostvarenjima koja se smatraju kulturno, istorijski ili estetski važnim.

E pa, neki seronja je pre neki dan rešio da se popiša po ovom malom spomen-parku, i to na krajnje surov način. Neimenovani počinilac je divljački provozao neku vrstu vozila po terenu, uništivši tako veliki deo travnjaka kao i prskalice. Stilmanova ocenjuje da je napravljeno više hiljada dolara štete, a sanacija je odložena dok ne prođe zima.

Međutim, i pored toga, gospođa Stilman neće zatvoriti teren za posetioce. Uostalom, šta je jedan pišljivi vandal za sve one duhove koji tamo svake noći pikaju bejzbol?


Još na VICE.com :

- Severnokorejska armija lepotica stiže na zimske olimpijske igre

- Filadelfija u haosu - ludo slavlje na ulicama posle trijumfa Iglsa

- Da li je Lebron Džejms konačno postao običan smrtnik

Više na VICE
VICE Kanali