Reklame
fenomeni

Ako ništa drugo, bar nisi tinejdžerka koja se tokom vozačkog ispita zakucala u auto-moto savez

Slobodno se može reći da sada zna razliku između rikverca i prve brzine.

pisao Lauren Messman
24 Mart 2018, 7:00am

Fotografija policijskog odeljenja u Bafalu, Minesota

Jedna tinejdžerka iz Minesote je u sredu pošla na ispit zrelosti kojeg se mnogi od nas sećaju, ali bi ga rado zaboravili: onaj vozački. Ušla je u nepoznata kola, sa nepoznatom osobom, koja je bila tu da joj govori kako da napravi polukružno skretanje, kako da izvede paralelno parkiranje, ili šta god, i kresnula je motor. Ali avaj, neimenovana sedamnaestogodišnjakinja je pala na ispitu i pre nego što je dobila priliku da počne da ga polaže.

Prema policijskom odeljenju Bafala u Minesoti, ova mlada žena je napravila klasičnu početničku grešku. Iz kojeg god razloga, možda zbog stresa, nervoze ili neispavanosti, ubacila je menjač u prvu brzinu umesto u rikverc, i tako zakucala Ševrolet Ekvinoks u prostorije auto-moto saveza – možda jedno od onih mesta koja nikako ne bi želeo da uništiš u saobraćajnoj nesreći.

Srećom, niko se nije nalazio u zgradi kada je Ševrolet razvalio vrata, iza sebe ostavljajući šut i srču. Međutim, šezdesetogodišnjak koji je sedeo na suvozačkom sedištu je hitno odveden u bolnicu „bez povreda koje bi mu ugrozile život“, kažu panduri.

Iako se sa sigurnošću može reći da je tinejdžerka pala na ispitu, nije da je ispit bio sasvim besmislen. U najmanju ruku, naša neuspešna šoferka sada zna razliku između rikverca i prve brzine, pa je i to neki početak. A iako možda nije dobar vozač, i možda će se namučiti da dobije vozačku dozvolu, za one od nas koje je muka naterala da više puta odlazimo u auto-moto savez, ona je neka vrsta heroja.

Tagged:
vice
kola
Auto
Saobraćaj
Devojka
sudar