10 pitanja koja ste oduvek hteli da postavite
10 pitanja koja ste oduvek hteli da postavite identičnim blizancima
Postavio sam Marku i Đuliju – dvojici jednojajčanih blizanaca koje često ni sam, nakon višegodišnjeg prijateljstva, ne umem da razlikujem – nekoliko pitanja da bih saznao kako izgleda život kada imate dvojnika.
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite fudbalskom huliganu
"Kada sam video neke ortake kako guraju kante za đubre da bi ih zapalili, znao sam da će ovo biti dug dan."
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite ljudima koji se plaše da izađu iz kuće
"Znali su da prođu meseci da lik iz pekare u prizemlju bude jedina osoba sa kojom sam progovorio, a da to nije neki moj rođak ili jedan od pet bliskih prijatelja."
10 pitanja koja ste oduvek hteli da postavite osobi koja preuzima pokojnike
Šta uopšte znači - preuzeti telo? To znači biti prvi koji će dodirnuti leš nakon tri nedelje na otvorenom ili telo mladića "slomljeno" u strašnoj saobraćajki. Ne samo dodirnuti. Uzeti to telo na svoje ruke i položiti ga u metalni transportni sanduk.
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite plastičnom hirurgu
Od gigantskih silikona do ocenjivanja nepoznatih ljudi na ulici, doktor Jugenberg otvara dušu o novim načinima na koje doživljavamo lepotu.
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite albino osobi
"Moje oči se obično pomeraju u svim pravcima odjednom. Neki ljudi na osnovu toga zaključe da imam albinizam; drugi samo pretpostave da mi nisu sve ovce na broju."
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite osobi kojoj je amputirana noga
"Ponekad imam osećaj da mi je noga i dalje tu, ali na potpuno drugom mestu."
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite ružnoj osobi
Saznanje da fizički starim me ne pogađa toliko koliko druge ljude, jer nikad nisam ni izgledao sjajno.
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite ginekologu
"Moja žena čak preporučuje svojim prijateljicama da dođu kod mene kad žele da se pregledaju. Mislim da je to najbolji dokaz poverenja koji supruga može da vam pruži."
Deset pitanja koja sta oduvek hteli da postavite muškom modelu
"Mislim da modeli deluju glupavo samo zbog prirode našeg posla", kaže Rafael Beutl.
Deset pitanja koja ste oduvek hteli da postavite osobi sa tetovažom na licu
Pažnja drugih mi više ne smeta. Samo ume pomalo da iritira kad vas ljudi stalno zapitkuju za to.
Deset pitanja koja ste oduvek želeli da postavite stražaru u CZ-u
Iza rešetaka svi odgovaraju njemu, a on je odgovarao nama.