Advertentie
Tattoos

Kom 'Tattoo Age' kijken op tattoohoogmis NOIR Brussels

We geven meteen ook 20 tickets weg, want we willen niet dat je dit mist.

door VICE Redactie
24 april 2019, 2:45pm

Het is anno 2019 hoog tijd dat getalenteerde tatoeëerders een plek krijgen in musea. Helaas willen hun canvassen nogal eens een eigen wil hebben en hang je ze maar moeilijk aan een haakje. Gelukkig heeft NOIR Brussels daar een oplossing voor gevonden: van 26 t.e.m. 28 april organiseren ze een Art & Tattoo Convention, het eerste event dat de link legt tussen hedendaagse kunst en tattoo art.

NOIR koos niet toevallig het Art & History Museum in het Brusselse Jubelpark als locatie, een van de grootste musea van Europa. Maar deze keer geen oersaaie rondleidingen die je met gruwel doen terugdenken aan schooluistapjes. Wel live tattoowerk waarin tatoeëerders hun interpretatie van bekende kunstwerken in inkt zetten.

Je kan op NOIR ook genieten van muziekoptredens en het werk van een aantal designers bewonderen, en natuurlijk... kan je ook tattoos laten zetten door een van de vele gerenommeerde tattoo-artiesten.

Wie een pauze wil inlassen kan terecht in de VICELAND Media Room, waar het volledige tweede seizoen van Tattoo Age gescreend zal worden. Daarin volgen we tattoogenieën zoals Dr. Woo, Ed Hardy, Chris Garver, Chris Trevino en Annette LaRue. Hier is alvast een sneak peek:

Omdat wij vrijgevig grut zijn, geven we 20 dagtickets weg. Meld je hier aan en maak kans op 4 tickets voor jou en je vrienden.