Reklame
Музика

Niki Minaž je progovorila o sukobu sa Kardi Bi

"Ja nikad nisam morala da pojebem di-džeja da bi on puštao moje pesme na radiju."

pisao Jabbari Weekes
11 Septembar 2018, 12:16pm

Fotografija Niki Minaž: Theo Wargo/Getty Images / Fotografija Kardi Bi: James Devaney/GC Images

Prvobitno objavljeno na Noisey.

Kao što smo i očekivali, Niki Minaž je upotrebila svoj nedeljni šou na Beats 1 da prokomentariše video koji se pojavio tokom vikenda u kome Kardi, na žurci posle njujorške modne revije, iznova ponavlja "Dođi ovamo kučko" a onda baca svoju cipelu u pravcu Niki.

Pošto je Kardi već ispričala svoju stranu priče na Instagramu, čekali smo šta će Niki reći u svojoj radio emisiji koja je počela kao deo promocije njenog albuma "Queen" ali se sad pretvorio u sastavni deo njene karijere.

Minaž, kojoj je u gostima bio Funkmaster Fleks počela je šou audio klipom snimka Kardi koja je napada, nakon čega je rekla da je "umrla od stida" zbog svega što se desilo. Takođe je rekla da su glasine o tome kako je ona rekla nešto o detetu Kardi "izmišljotine Kardinog PR-a".

“Samo da kažem da ja nikada nisam pričala o nečijem detetu i sposobnosti roditeljstva. Jebe mi se i ludilo je da ljudi stalno od Onike (Minaž) prave negativca. Onika Tanja Maraž neće nikada ogovarati nečije dete. Nisam klovn. Ono što je klovnovski je lagati ceo svet jer si napravila sranje. Znali si da ćeš, kada video izađe, izgledati glupo, pa je tvoj PR napisao saopštenje puno laži.Ipak, treba reći da Minaž jeste optužila Travisa Skota i Kajli Džener da koriste Stormi, njihovu ćerkicu, da bi promovisali njegov album Astroworld... što zvuči kao pričanje o nečijem detetu i roditeljstvu.

Niki nije završila. Kasnije u toku emisije je rekla "da je Kardi izgradila karijeru na sažaljenju i pejoli" ("pejola" je ilegalna praksa u muzičkoj industriji kada se radio stanice podmićuju da bi promovisale neku pesmu). Minaž je i demantovala da je blokirala uspeh drugih ženskih umetnica i optužila Kardi za to.

“Bog te je blagoslovio talentom i jedino o čemu ti misliš je kako da napadaš ljude i sprečiš ih da zarađuju. Da ti kažem nešto, tvoj muškarac ne može da dobije pičke bez nasilja. I treba da prestaneš da pričaš o ženama koje su napadnute jer nisu imale para za obezbeđenje. Znaš li ti uopšte kako izgleda pisati tekstove? Ti si došla u moju kulturu. Ja nikad nisam morala da pojebem di-džeja da bi on puštao moje pesme na radiju. Ti crne žene nazivaš bubašvabama. Ti si prebijala žene zbog stvari koje je tvoj muškarac uradio. Prave žene ne rade to. Ne napadaj ženu nego raspravi stvari sa svojim muškarcem. Odjebi bre više. Ti si ljuta i tužna. Treba ti pomoć da bi prestala da gađaš ljude flašama i cipelama pre nego što ubiješ nekog. Nije sve jebena šala."


Kao i svake nedelje, i u ovom izdanju emisije Niki je dala nagrade "Kralj nedelje". To su bili 50 Cent, 6ix9ine i Lil Uzi Vert jer su joj se javili nakon što je video sukoba izašao. Drugu "nagradu" koju daje je "Pušikarija nedelje" i ovog puta ju je uručila karikaturisti Marku Najtu zbog rasističke karikature Serene Vilijams.

Funkmaster Fleks je pitao Minaž šta misli o tome što su za vikend Drejk, njen saradnik, i njen bivši dečko Mik Mil pomirili posle dugogodišnjeg sukoba.

“Znam da im je obojici bilo teško. I neću da lažem da Drejk i ja nismo razgovarali pre toga i da ja nisam rekla da sumnjam da je to dobra ideja, ali kada sam videla kako im je obojici pao kamen sa srca... Oni su dugo bili dobri i onda se mala stvar pretvorila u ogroman sukob. Jelo ih je iznutra. Baš zbog toga što su se oni pomirili ono što se desilo na modnoj reviji je bilo blam."


Sve ukupno, ovo su bila dva bizarna sata internet radija, na šta smo sada već navikli od Niki. Uživaćete ukoliko volite javne sukobe poznatih ličnosti. Ispod je cela emisija.

U međuvremenu, Niki Minaž je objavila i novi video za pesmu "Barbie Dreams", sa njenog albuma "Queen".

Tagged:
50 cent
TMZ
funkmaster flex
Lil Uzi Vert
Drejk
Niki Minaž
Serena Vilijams
Rep muzika
modna revija
6ix9ine
Kardi Bi
Queen Radio
sukob
Mik Mil