Reklame
Film

​Izgleda da Džon Turturo snima spinof "Velikog Lebovskog"

Kruže glasine da se Džon Torturo, jedan od najboljih živih glumaca, sprema da ponovo uskoči u jednu od svojih najboljih uloga u karijeri.

pisao VICE Staff
22 Avgust 2016, 8:30am

Kruže glasine da se Džon Torturo, jedan od najboljih živih glumaca, sprema da ponovo uskoči u jednu od svojih najboljih uloga. Ne, ne mislimo na Monkeybona već na Hesusa Kvintanu, veličanstveno kič kuglaša iz Velikog Lebovskog.

Kako prenosi Gothamist, Turturo je trenutno u Njujorku gde snima film Going Places zasnivon na francuskoj komediji iz 1974. o dvojici tupavih likova koji se takmiče ko će prvi devojku dovesti do orgazma. Pored Turtura, u filmu glume Suzan Sarandon, Bobi Kanevale i Odri Tatu.

Film zvuči ok, ali tu se krije još nešto: Turturo je viđen kako vežba kuglanje u Njujorku u prepoznatljivom odelu Hesusa Kvintane, pa su ljudi počeli da spekulišu da bi kultni lik iz Lebovskog mogao da se pojavi u ovom filmu.

Turturo već neko vreme želi Hesus spinof filma, a pošto su braća Koen prezauzeti radom na budućem remek-delu Golden Age of Hollywood, ima smisla da Turturo stvari preuzme u svoje ruke.

Izvori bliski glumcu i režiseru su potvrdili glasine, ali Turturo tek treba da se oglasi o planovima za vaksrs Hesusa.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu