Veličanstveni pokušaj ove krave da pobegne u slobodu je zaustavila policija

Ali njena priča će živeti u legendi

|
okt 20 2017, 1:39pm

Ove nedelje, krava se šetala po Bruklinu. Helikopteri sa kamerama pratili su odbeglu kravu dok je bežala južnim Bruklinom kroz ulice i parkove. Zastala je da izbleji kod fudbalskog terena, u blizini dece. Prema izveštaju ABC New York, policija je pokušala da je uhvati i vrati nazad, odakle god da je pobegla.

Ranije, u februaru, bik je na sličan način pobegao iz klanice u Kvinsu, ali njegova sloboda je kratko trajala - pogođen je strelicom za omamljivanje nakon čega je umro prilikom transporta u sklonište za životinje.

Ova krava je u prvom trenutku uspešno izbegavala sve pokušaje policije da je uhvate, na radost svih nas koji smo navijali za nju, svesni da je njen beg od zatvora svakodnevice ono za čim svi mi čeznemo.

Ali krava, kao i svi mi, ubrzo je vraćena u okove, javlja Gotamist.

Sada, nakon hvatanja, policija planira da je transportuje u sklonište za životinje posle čega će možda biti poslata u azil. Ukoliko je stvarno pobegla iz klanice, ova priča će možda imati i srećan kraj. ABC 7 je snimio sve što se desilo, tako da i dalje možete da proživljavate ovaj veličanstveni, ali na kraju neuspešni, beg u slobodu.

JOŠ NA VICE.COM:

Džogerka teroriše grad svojim govnima

Keri Fišer: kravlji jezik tipu koji je napao njenu prijateljicu

Neko već 10 godina sere u rupe na norveškom golf terenu

Više na VICE
VICE Channels