Reklame
Sport

Lukaku uhapšen zbog „ometanja javnog reda“ tokom svoje žurke na Beverli Hilsu

Čini se da su Pol Pogba i on baš uživali.

pisao VICE Sports
09 Jul 2017, 7:37am

Transferi su neizvesna stvar – do poslednjeg minuta ne znate hoće li se zaista desiti. To jest, barem ako ste običan smrtnik. Ako ste igrač, uglavnom ste upućeni u to gde ćete sledeće igrati. Tako je mladi Belgijanac Romelu Lukako znao da će 2. jula imati šta da proslavi, iako je njegov potpis za Mančester Junajted vredan 85.5 miliona evra ozvaničen tek 8.jula. Ali, kako javlja portal TMZ Sport, žurka, održana u iznajmljenoj kući na Beverli Hilsu, se završila njegovim hapšenjem.

Panduri su, veli TMZ, čak šest puta pokušali da prekinu ove bahanalije pre nego što su se odlučili da ipak demonstriraju silu. U isto vreme, Lukakuov novi saigrač Pol Pogba zabavljao se postujući milion video klipova na Instagramu koji gistro imaju neke veze sa fudbalom, a sve to iz izvesne vile u istom delu Los Anđelesa, mada još nema dokaza da je reč o istoj gajbi.

Pogledajte samo čime se on bavi :Pa onda, novi kul pozdrav koji su Lukaku i on uvežbali.Možda je baš to bio šifrovani početak žurke, a? Šteta po njih doduše što se komšijama nije svidelo to što rade, pa su ih otkucali pandurima. Ukratko, Lukaku je bio uhapšen pa odmah pušten – znači, nije bio privođen – i izrečena mu je kazna.

Evo policijskog izveštaja koji je preneo BBC :

2. Jula 2017. oko 20 časova, policija Beverli Hilsa uhapsila je dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca po imenu Romelu Lukaku Bolingoli.

Bolingoli je kažnjen zbog prevelike buke i shodno tome kršenja zakona broj 5-1-104. Kazna je izrečena nakon što su policajci u pet navrata upozorili uhapšenog zbog istog prestupa.Ž

Ova buka je prijavljena na lokaciji gde Bolingoli trenutno odseda. On nije bio fizički hapšen, već mu je kazna izrečena na licu mesta gde je momentalno pušten.

Bolingoli će se pojaviti pred okružnim sudom 2. Oktobra 2017.

Znate šta je ovde smešno? Fudbaleri obožavaju da dođu u LA na odmor, jer ih tamo ne smaraju na ulici svakih pet sekundi. Ali, druga strana novčića je to što ih ni policija ne prepoznaje, pa onda dođe do ovakvih situacija.

Originalno objavljeno na Vice Sports

POGLEDAJTE JOŠ:

Tagged:
everton
Lukaku
Fudbal
Premijer liga
Mančester Junajted
Murinjo