Reklame
Film

Trejler za Tarantinov 'Once Upon a Time in Hollywood' izgleda savršeno

Trejler novog filma Kventina Tarantina prikazuje hipike, Čarlsa Mensona pokojnog Luka Perija.

pisao River Donaghey
22 Maj 2019, 10:31am

Skrinšot

Deveti film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" (org. Once Upon a Time in Hollywood), premijerno je prikazan na festivalu u Kanu ove nedelje. U čast premijere filma, Soni je objavio prvi trejler u utorak - i izgleda potpuno neverovatno.

Prva polovina trejlera, koji traje dva i po minuta, odigrava se kao vesela ortačka komedija između Leonarda Dikaprija u ulozi glumca u vesternima Rika Daltona i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit). Dva drugara su prikazana na različitim setovima i Leo spaljuje neke naciste sa plamenobacačem, ali kada Dalton shvati da je njegova prva komšinica zvezda u usponu Šeron Tejt (Margot Robi) film postaje mračan.

But završava na ranču "Span", nekadašnjem setu vesterna gde je živela Porodica Čarlsa Mensona i gde su planirali Helter Skelter dok su pleli prsluke od ljudske kose. Za film, za koji se Tarantino kune da nije o Mensonu, Čarls se dosta pojavljuje u trejleru. Izgleda da će se But sprijateljiti sa vođom hipi kulta, i trejler se završava zlokobnim snimkom troje članova Porodice - verovatno Teks Votson, Suzan Etkins i Patriša Krenvinkel, jedna od njih nosi nož - kako šetaju ulicom Cielo Drive ka kući Šeron Tejt.

1558453731405-Screen-Shot-2019-05-21-at-114839-AM

Bilo jednom u Holivudu je premijerno prikazan u utorak veče u Kanu, ali ne očekujte tvitove o zapletu filma, jer je Tarantino već molio publiku u Kanu da ne spojluje kraj filma. Moraćemo da sačekamo 26. jul kako bi smo otkrili da li je zaplet u fazonu Inglourious Basterds i da li su Dalton i But spasili Tejt i ubili Mensona, ili šta god.

Do tad pogledajte trejler iznad.

Tagged:
Culture
movies
Quentin Tarantino
tarantino
once upon a time in hollywood