Reklame
Lepota

Divote i grozote depiliranja tuđih genitalija

Iskusna depilaterka priča o prdežima i seksualnom uznemiravanju sa kojima se na poslu suočava.

pisao Anonymous; Ispričano Djanlissa Pringels
11 Mart 2018, 6:30am

Illustration by This is -Gary

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE Holandija

Depilacija je umetnost, i to mnogo teža nego što na prvi pogled deluje, posebno po intimnim delovima tela sa kojima imam iskustva iz prve ruke. Genitalije su osetljivi, delikatni organi, kod kojih se svaka greška skupo plaća. Čula sam bezbroj horor priča od klijenata, obično u vezi sa lepljivim trakama koje nisu htele da se odlepe od kože, što zahteva ponavljanje celog procesa. Dve uzastopne depilacije često izazivaju opekotine, oticanje, ili čak cepanje labija/testisa.

Nažalost, jednom prilikom sam morala da otpustim depilaterku koja se na pauzi drogirala. Posle su se mušterije žalile da je vosak leteo svud po sobi, kao i na modrice i opekotine koje im je ostavila po vulvama.


WATCH:


Opet, čak i kad se ne koriste droge, čak i kad je oprema savršena i iskustvo bogato, nekad se dešavaju strašne greške. Zimi je koža obično suvlja i grublja, pa se lako kida, posebno u okolini penisa gde je inače meka i opuštena. Leti se javljaju drugi problemi, obično nam uleti puno mušterija kojima je prvi put pa ne znaju koliko to može da boli. Neki odustanu posle prvih par traka jer nisu spremni – molim sve ranije nedepilirane osobe da se dobro upute u celu stvar pre nego što se odvaže da pokušaju.

Takođe, žene u predmenstrualnom periodu morale bi da paze, ceo taj region im je mnogo osetljiviji nego inače, pa nekad zaista teško podnose bol.

Ali ovaj kozmetički tretman nije mučan samo po onog ko mu se podvrgava – često muku deli i izvođač radova. Stanje genitalija je ponekad prilično odvratno; ponekad se desi, kad radim nekom Brazilku, da se na dlakama oko dupeta nađe trag govana, koji onda moram diskretno da obrišem.

Nedavno mi je došla jedna mušterija i unapred me upozorila da će imati problema sa gasovima jer je neposredno pre depilacije radila jogu. Dok sam pokušavala da je depiliram, nekontrolisano mi je prdela u lice. Kad više nisam mogla da izdržim, poslala sam je do toaleta i rekla joj da se ne vraća dok problem ne bude rešen. A imam još jednu prilično krupnu ženu do čijih je genitalija strašno teško doći – služim se laktovima kako bi podigla naslage sala.


WATCH:


Ipak, najviše mi problema prave muškarci jer – kako to sa njima već ide – često ih iznenadi erekcija. Koleginice su mi pričale da im mušterije nekad svrše po rukama dok ih depiliraju, što se meni lično nikad nije desilo, samo me je jedan kom se uporno krutio dok smo radili posle pozvao da izađemo. Ja u takvim slučajevima obično samo malo jače cimnem traku.

Moj bivši dečko nije voleo što depiliram muškarce: strašno mu je smetala pomisao da radim nešto oko nekog drugog penisa. A kad sam njega depilirala po prvi i poslednji put, počeo je da plače posle prve trake, vrištao i molio me da prestanem.

Iako se tokom depilacije dešavaju razne odvratne stvari, iako ima neočekivanih problema, ja stvarno volim sam posao. Mušterije traže najrazličitije stvari, jedna hoće da joj ostane samo pista, druga hoće oblik trougla, neke hoće skroz golo. Za Dan zaljubljenih, često nam traže da dlake ostanu u obliku srca, i onda da ih ofarbamo u crveno. Nekad ih čak ukrasimo dijamantima.

Ali najbolji deo posla je bliska veza koju sa klijentima mogu da ostvarim. Jednom mesečno se viđamo u vrlo intimnom kontekstu, pa su spremni da podele sa mnom svakakve tajne. Što se mene tiče, nema jače veze od one između depilaterke i depiliranih.

Autorka je ostala anonimna kako bi zaštitila privatnost svojih klijenata.

Tagged:
ból
depilacija
genital waxing
VICE Holandija
vosak