Nedeljna ponuda stanova

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: krš za hipstere, "stan epilepsija" i Đoković na zidu

Ove nedelje vam pokazujemo samo neke od skandaloznih ponuda iz oglasa za izdavanje stanova.

pisao Ana Jakšić
27 Novembar 2017, 11:54am

I ove nedelje izdvajamo najzanimljive, najbizarnije, najbezobraznije ponude stanova u Beogradu koje smo pronašli u oglasima.

Krš za hipstere svih generacija

Fotografija: printskrin Halo oglasa

Šta je to: To je nečiji očajnički pokušaj da sa dovitljivim naslovom oglasa privuče pažnja. Izgleda da im je uspelo. Stan je mali, ružan i na lošoj lokaciji. Sudeći po naslovu, vlasnici ovog stambenog objekta ne poštuju hipstere, jer njihova garsonjera ne može biti idealno mesto za život jednom dostojanstvenom ljudskom biću.

Fotografija: Halo oglasi

Gde se nalazi: Ako ste se pronašli među hipsterima i želite da uživate ispod lustera od jeftinog papira vreme je da krenete ka Zemunu. Da, ova atraktivna ponuda je postala još bolja sada kada znate da se nalazi tamo.

Fotografija: Halo oglasi

Koliko košta: 220 evra za hipsterski život u 30 kvadrata u zemunskoj starogradnji. Zvuči kao pesma nekog lošeg benda.

Crveno i roze - tamo gde možete da dobijete epi napad

Fotografija Flick: Tami Hills

Šta je to: U pitanju je ultra moderna i neopisivo odvratna kuća od milion kvadrata za vas i vašu proširenu porodicu. Pre nego što krenem na glavnu temu - a to je cena izdavanja ovakvog stana - red je da popričamo o ostalim sumanutim idejama njegovih vlasnika. Za početak - enterijer. Ne znam da li su bolji roze zidovi koji se slažu sa roze nameštajem ili kamin koji nije ni povezan sa zidom? A sobe u kojima dominira roze boja su neutralizovane sobama u kojima dominira crvena!

Gde se nalazi: Džinovski stan iz košmara se nalazi na Čukarici, odnosno, na Banovom brdu. U svetu oglasa Banovo brdo može da se ugura u definiciju šireg centra.

Koliko košta: Mesečna cena ovog stana iznosi tačno 2000 evra. Mene najozbiljnije zanima kako neko može pri čistoj svesti da lupi takvu cenu i očekuje da će izdati stan. Ako se služimo najosnovnijom logikom, doći ćemo do zaključka da ljudi koji mogu da izdvoje tu količinu novca mesečno neće živeti u tuđem stanu kada mogu da kupe svoj i opreme ga tako da ne izgleda kao nešto što Bebi Dol sanja kada se previše napije.

Novak Đoković i pokušaj privatnog bioskopa

Fotografija Flickr: Eve

Šta je to: Najbolja ponuda ove nedelje je pred vama. Ovo nije klasična skandalozno skupa kuća na problematičnoj lokaciji - ova skandalozno skupa kuća je urađena po uzoru na svetke standarde, odnosno, kako vlasnici zamišljaju bogatu američku porodicu iz predgrađa. Tu umesto ikona visi uramljen poster Novaka Đokovića u dečijoj sobi. Ispred je fensi kućica za pse - jer svaka idealna porodica ima psa. I za kraj, ni manje ni više nego privatna bioskopska sala. Ili bar pokušaj privatne bioskopske sale.

Gde se nalazi: Ne ide da fensi kuća iz lažnog američkog predgrađa bude u centru grada. Ako biste da uživate u ovom luksuzu morate se cimati do bloka 60.

Koliko košta: Za razliku od prethodne paprene cene od 2.000 evra, ova kuća može biti vaša za samo 1.950 evra mesečno. Naravno, u cenu ulazi i ultra moderna soba u pokušaju privatne bisokopske sale sa svim filmovima koje možete da zamislite.

Još na VICE:

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: Groblje jelena samo za vas

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: grobno mesto i četvorosobni kič za 2.500 evra

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: 'luksuz' u Malom Mokrom Lugu i stan 'samo za strance'