Reklame
Sport

UFC borac Brajs Mičel je pocepao svoja muda bušilicom

Naslov ne laže, zaista se desilo.

pisao Liam Daniel Pierce
24 Avgust 2018, 8:08am

Photo via Twitter / @ThugnastyMMA

Gle, da se razumemo, nije bila namera da se ovaj naslov uopšte ikada napiše. Ali, desilo se to što se desilo. UFC borac Brajs Mičel je pre neki dan uspeo da uneredi svoje testise tako što ih je malo promešao burgijom. Ako vam se pripovraćalo od čitanja, niste jedini.

Čitajući njegov opis događaja nalik je gledanju u sunce bez zaštitnih naočara - polje vida vam se sve više i više sužava i sve manje želite da vidite šta on to zapravo jebeno piše. Čovek čiji je skor u oktagonu 10-0 je u tvitu opisao kako je premeravao neku dasku kada je bušilica koju je zakačio za pojas (uh, više o ovome kasnije) naprasno rešila da se uključi i napravila pičvajz u njegovim gaćama. U stvari, pročitajte sami, jer ja nemam snage da više pišem o ovome.

Dakle, brate, jel' realno da si upasao burgiju. Pa jesi li ikada gledao kaubojske filmove, i video koliko puta se desi da neki kurčeviti (ha ha he he he he) zemljak greškom nastradar jer je gurnuo štoljpi u gaće. Bušilica u gaćama vam je klasičan primer Čehovljeve puške u praktičnoj primeni - da je Brajs čitao Čehova, znao bi šta ga čeka i reagovao na vreme.

Druga stvar, koliko vas bi zapravo u tom momentu imalo prisebnosti da ubaci burgiju u rikverc i tako spase već uneređena muda? Sto posto čitalaca ovog teksta bi se verovatno onesvestilo od šoka - štaviše, ja koji ovo pišem sam se zamalo onesvestio od samog pomena ove teme. A onda da sve bude lepše, Mičel je rešio i da postuje sliku svojih krvavih gaća. Jer tako je u mogućnosti.

Oh sunce ti jebem. Žarko.

I za kraj, samo zapamtite da je čovek koji je ovo proživeo završio opis ovog nedela sa "lol". To su vam, dragi drugari, UFC borci - jebena sorta toliko naviknuta na bol da može da se nasmeši kad im se ovako nešto desi.


Tagged:
MMA
UFC
bušilica
bryce mitchell