Reklame
fenomeni

Čovek iz Kine je pronašao sebe na fotografiji supruge kad je bila mlada

Par je isti dan obilazio isto turističko mesto, 10 godina pre nego što su se upoznali.

pisao VICE Staff
14 Mart 2018, 9:47am

Via Twitter

Ovaj tekst je prvobitno objavljenna VICE Australija

Muž i žena su pronašli ubedljiv dokaz da srodne duše postoje kada su otkrili da su se pojavili na istoj fotografiji pre skoro dve decenije, deset godina pre nego što su se prvi put upoznali. Inače, 1.379 milijardi ljudi živi u Kini.

Kako prenosi kanal NewsAsia, par iz grada Chengdu je prelistavao stare fotografije početkom meseca kada je muž prepoznao sebe u ćošku na fotografiji njegove žene koja se slikala kao turistkinja na trgu u gradu Qingdao. Fotka je napravljena u julu 2000. godine, a par se upoznao i zavoleo tek 2011.

"Iznenadio sam se i naježio po celom telu kada sam video fotografiju... To je bila moja poza za fotkanje. Takođe sam napravio jednu fotografiju, bila je sa iste pozicije kao kod moje žene samo iz drugog ugla," rekao je za lokalne vesti muž, gospodin Ye.

Ye je otišao na Trg četvrtog maja kada se njegova majka razbolela i dala mu njeno mesto u turističkoj grupi. Njegova žena, Xue, je obilazila to mesto sa svojom majkom.

Par koji je u međuvremenu postao viralan na kineskom sajtu Weibo, planira da se vrati nazad i naprave novu zajedničku fotografiju sa decom na istom mestu gde su im se davno ukrstili putevi.

"Qingdao je stvarno poseban grad za nas. Kada deca malo porastu otići ćemo nazad da napravimo porodičnu fotografiju," rekao je gospodin Ye.