Reklame
Nedeljna ponuda stanova

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: bez soba i za jebače početnike

Gledali smo oglase za vas i našli najzanimljivije ponude stanova u Beogradu.

pisao Jovana Netković
26 Jun 2017, 12:10pm

Svake nedelje izdvajamo najzanimljive, najbizarnije, najbezobraznije ponude stanova u Beogradu koje smo pronašli u oglasima.

Stan za jebača početnika

Foto: www.halooglasi.com

Šta je to: Švalersko gnezdo na Zvezdari. Ovo verovatno izdaje neki lik, čiji su roditelji imali staru kućicu, koju su prodali, a u zamenu dobili četiri stana u novoj zgradi, i dali mu da ih sredi za izdavanje, kako i dalje ne bi morao da radi, već da kuka kako "svi dođu u Beograd i otimaju posao starim Beograđanima". E sad, pošto i dalje živi sa roditeljima (niko ne kuva kao keva), ima već jednu gajbu za privođenje (koju solidarno ustupa ortacima), ovu je rešio da sredi "fensi".

Foto: www.halooglasi.com

Mali Perica zamišlja da je luks stan kada ubaciš animal print nameštaj, a ne kapira da moraš biti mnogo kul da ti životinjski printovi u stanu ne izgledaju kao sprdnja. Stan je hladan i jasno je, da tu neko ne živi stalno, nego da je namenjen za povremene posete, o čemu svedoče i crno-bele kocke, i držanje te kvazi-svedenosti, koju biraju švaleri bez stila i kreativnosti. Zid-ogledalo i stakleni sto, za po koju lajnu kompletiraju ceo ugođaj. U spavaćoj sobi je atlas – verovatno da budući stanar zaokruži gde je sve bio, a bolje i to nego neko krš umetničko delo.

Foto: www.halooglasi.com

Gde se nalazi: Kaže u opisu "Centar", a posle dalje u oglasu "Bulbuder". Kao "centar" bi mogao da prođe za mene, kad sam bila brucoškinja iz provincije, gde mi je i Karaburma bila "širi krug oboda dvojke". Ko je iz Beograda zna da je ovo stari deo Zvezdare, gde se u poslednjih par godina izgradila gomila novih zgrada, neke su čak i legalizovane.

Foto: www.halooglasi.com

Koliko košta: 270 evra. Pa, recimo da je cena okej, jer se radi o 55 kvadrata, stan je u stanju "nov", što je dalo vlasniku slobodu da napiše "lux", ali je to daleko od luXuza, čak i mi siromašni znamo. E da, ima i đakuzi, naravno.

Foto: www.halooglasi.com

Tamo su kuće od kakao-tabli

Foto: www.nekretnine.rs

Šta je to: Jedan prostran jednosoban stan od 40 kvadrata. Minimalizam je kul, jer ti možeš da dodaš detalje koje će da mu daju "lični pečat". Ali ne i minimalizam u najgoroj boji na svetu. Ništa nije staro, ali zbog preplavljivanja u braon boji ne miriše na novo, sigurna sam. I ne, ne podseća na čokoladu, nego na one jadne kakao-table, istopljene, pa zamrzavane, koje smo kupuvali na pijaci tokom inflacije.

Foto: www.nekretnine.rs

Gde se nalazi: Blizu hotela Jugoslavija. I to je super lokacija, jer sa jedne strane imaš kej, a sa druge "Ulicu gladnih", što je vrlo korisno ako si student koji uči do kasno, izlazi do kasno i jede kasno.

Foto: www.nekretnine.rs

Koliko košta: 190 evra. Složićemo se da je ovo okej cena, za ovu lokaciju koja je na glasu, za ovu kvadraturu i to što se nalazi u "pravoj zgradi". Samo da se malo "prefarba" nekom drugom bojom.


Pogledajte film: Momci za iznajmljivanje u Japanu


Stan bez soba sa tužnim pogledom

Foto: www.halooglasi.com

Šta je to: Kako je Severina videla grad bez ljudi, tako smo se i mi sad uverili da stan može da bude bez soba. Bar na slikama. Vlasnik je slikao hodnik i interfon (?!) iz kog se nazire da postoji neko kupatilo. Što je najgore, kupatilo deluje fenomenalno i novo, ne znam zašto nije slikano. Kao i što mi nije jasno zašto nije slikana neka soba, koja mora da postoji, ali je zato slikana kuhinja (u dobrom stanju, moram da priznam) sa 156 kućnih aparata – možda se svi oni noću transformišu u krevet.

Foto: www.halooglasi.com

Gde se nalazi: U pitanju je Konjarnik, meni drag kraj, jer osim betona, dosta šume, povremeno možete da vidite da tu ljudi šetaju konje i svinje i ponekog magarca. U svakom slučaju živopisan kraj. Što možda objašnjava nameru vlasnika da uslika pogled sa prozora, a što je možda uzrok tome da nije bilo mesta za slike (ne)postojećih soba. Nažalost, slika raspale šupe i uvelog četinara nije baš reprezentativna.

Foto: www.halooglasi.com

Koliko košta: 250 evra. Sad da li je cena odgovarajuća, pošto može da se vidi samo pola od 52 kvadrata koliko piše, a ne znamo da li ima sobu – nisam videla i ne mogu da komentarišem.

Foto: www.halooglasi.com

Još na VICE.com

Nedeljna ponuda stanova u Beogradu: dečije samice i 'old school' sudopera

Kakve sve gajbe možeš da iznajmiš u Beogradu do 150 evra

IKEA istražuje činiju koja je čoveku zapalila grožđe

Tagged:
beograd
stanovi
izdavanje