Feminisme

Hvorfor er det så fedt at have fleece, fiskestang og praktisk fodtøj?

På Broadly har vi besluttet os for at lære nogle af Danmarks "bros" at kende, så vi kan få et mere nuanceret billede af, hvad en "bro" egentlig er. I denne episode har vi fulgt en gruppe "bros" med fleece, fiskestænger og praktisk fodtøj.
October 30, 2017, 10:23am

Det første, jeg tænker på, når jeg hører ordet "bro", det er en fyr med omvendt kasket på, som giver knuckles til en anden fyr, som også har omvendt kasket på, mens han siger noget a la: 'Hva' så, bro?'

Men hvad er en bro egentlig? De findes i mange afstøbninger, former og farver, lige fra "telefonsælger-bros" til "Bryggen-bros". Og vi har allesammen en masse forestillinger og fordomme om, hvad og hvem en bro er. På Broadly har vi besluttet os for at lære nogle af Danmarks bros at kende, så vi kan få et mere nuanceret billede af, hvad en bro egentlig er.

I dette afsnit af 'Spørg en bro' er vi taget med en gruppe unge, københavnske bros til Møn. De er praktisk klædt på, deres bukser har mange lommer, og de har fornuftigt fodtøj på – de er gorpcore – og så bliver de gerne hjemme fra en bytur for at stå op før solen, så de kan komme ud af byen – de er nemlig "fisker-bros".

I første episode af "Spørg en bro" besøgte vi "crossfit-bros" i en gammel slagtehal i Kødbyen, det kan du se her: