Skimmelsvamp, mug og rådden mad: billeder af et køkken i fordærv

FYI.

This story is over 5 years old.

Photo

Skimmelsvamp, mug og rådden mad: billeder af et køkken i fordærv

De to fotografer Nikita og Max har taget billeder af, hvor afsindigt klamt dit køkken bliver, hvis du ikke får vasket op.
January 12, 2016, 12:33pm

Denne artikel blev oprindeligt udgivet af VICE Tyskland

Alle regler bliver brudt før eller siden, sådan er det bare. Derfor er det også kun et spørgsmål om tid, før du kommer op og skændes med dit køkken, der ikke fatter, hvordan nogen kan glemme at smide en karton koldskål ud i et år. Da vi flyttede sammen for at par år siden, valgte vi derfor at lade være med sætte oprydningen i system. På den måde var der aldrig dårlig stemning, men til gengæld var det dog i stigende grad svært at bedømme, hvem der egentlig var ansvarlig for bjerget af muggen opvask i køkkenvasken.

Se også Alexis Vasilikos gudesmukke hverdagsbilleder

Idet vi begge er fotostuderende, var det kun et spørgsmål om tid, før vi begyndte at udforske vores køkkens betændte mikrokosmos med kameraet. Det skal siges, at vi ikke lod vores suppe blive muggen bare for projektets skyld. Alle billederne viser de rådne skatte, vi har fundet dybt inde i vores køleskab. På en måde fungerer fotografierne som en slags selvterapi for de visuelle traumer, vi har påført os selv henover årene.

Se flere af Nikita Kakowskis værker her, og flere af Max Sloboddas billeder her.