hrana

Najbolje od najgoreg u 2017. godini

Ostavimo „srednje nepečene pileće trakice“ i avokolate kafe u 2017. godini.
31 Decembar 2017, 8:27am
Fotografija: Munchies

Ovaj članak je prvenstveno objavljen na Munchies.

Skoro pa svaka novogodišnja lista ove godine aludira na činjenicu da je 2017. godina bila jedno veliko sranje, i to zbog više stvari. Naša zemlja doživela je bezbrojne tragedije za vreme ovih 12 meseci: U Londonu žena je dodala čokoladu grilovanom siru. Lažni muzički festival je služio svojim taocima vrlo tužne sendviče sa sirom. Neko je oskrnavio hambuger sa prženim zemičkama od sira i makarona. U retrospektivi gledano i sir je dosta loše prošao ove godine.

Aha? To ipak nije definicija „tragičnog“? Ali! Ali neko je kombinovao Pop Tarts i sir! U novembru, student i z Ajove, Kris Jorgensen je venčao Kraft singl kačkavalj na listove sa dva Pop Tarta od jagode i to delo je podelio sa svetom. Internet se toliko ubedačio da ga je policija njegovog koledža uhapsila (u šali). To je bila ispravna odluka.

U drugom skandalu vezanom za kuhinjski dnevnik, korisnica Tvitera @hyrulecitizen uvredila je ljubitelje pice ali i mleka sa ovom zastrašujućom fotografijom. Marinara: prihvatljiv sos za umakanje. Ranč sos: prihvatljiv sos za umakanje. Mleko: NEPRIHVATLJIV SOS ZA UMAKANJE. Takođe, mleko nije sos!

Kad smo već kod takvih stvari, postoji još jedna stvar koju ne treba da se radi: ne jesti sirovu piletinu. U činu koji je evidentno bio trolovanje, Fejsbuk korisnig Morgan Džejn Gibs podelio je sliku iseckane, vrlo ne kuvane piletine kao primer za novogodišnju odluku da „jede čisto“. „Tliko je ukusno, ne mogu da verujem da je nikada nisam probao ovakvu“, napisala je Gibs o njenim „srednje nepečenim trakicama“ „Ne mogu da dočekam da navalim na ovo sa domaćom salatom i povrćem.“ RIP Morgan.

Takođe, RIP ljudsko dostojanstvo. U 2017 godini skromni avokado smo pretvorili u voki toki tranzistor, u NSFW Subreddit i u prokleti Late!

Avokolate (*stresli smo se) predstavio nam je australijski barmen Džejdin Nejtan, za koga se smatra da se dao u bekstvo od kada nas je pustio ovo ukleto piće na nas.

I za kraj, bili bismo neozbiljni ako ne bismo uključili i najjadnije makarone sa sirom koje je internet ikad video – smesu polukružnih makarona i neistopljenih delova čedara koji su predstavljeni nepripremljenim kolegama iz kancelarije na dan kada svi donose domaću hranu kao posluženje.

Tviter naslov je rekao sve. Brrr, zaista. Zbogom i doviđenja 2017. godino.

JOŠ NA VICE.COM:

Šta jedu zaposleni u fast fudovima u Beogradu

Suvi makaroni i organski hamburgeri: Bolnička hrana širom Evrope

Zašto hrana ima bolji ukus kad mrziš život