Francisco Garcia

natprirodno

Višedecenijski rivalitet dva londonska lovca na vampire

Sedamdesetih godina, nekoliko životinja je pronađeno mrtvo i isceđene krvi u blizini groblja Hajgejt. U godinama koje su usledile, dva čoveka su zaratila oko tog narativa.
Francisco Garcia
2.11.20
nestale osobe

Priča o čoveku koji je obrisao svoju prošlost pre nego što su ga pronašli mrtvog

U junu 2009. čovek po imenu Piter Bergman pronađen je mrtav na plaži u Irskoj. Deset godina kasnije, policija, novinari i internet detektivi i dalje pokušavaju da shvate šta se desilo.
Francisco Garcia
10.23.19
kriminál

Pljačka banke koja je bila osuđena na propast

Pre šezdeset godina, tri čoveka došla su na ideju da iskopaju tunel do trezora banke u kom se nalazila plata radnika čeličane u vrednosti od 2.5 miliona funti. Danas se njihova priča pamti samo u vidu urbanog mita.
Francisco Garcia
11.21.18
serijske ubice

Misterija "Džona Biblije“, serijskog ubice koji nikad nije otkriven

Pre pedeset godina, tri udate žene pronađene su mrtve posle poste plesnoj dvorani Baroulands u Glazgovu. Ubica, nalik Zodijaku, nikad nije pronađen.
Francisco Garcia
9.10.18
Sport

Najveći čudaci među navijačima u Premijer ligi

Neki aspekti života u Britaniji su do te mere stabilni i pouzdani da se ne mogu izbeći: od priče o vremenu, loših zuba, sve do Premijer lige.
Francisco Garcia
8.17.16
Музика

​Zašto je "Marquee Moon" najbolja afterparti pesma svih vremena

Kao i svaka umetnost, izbor pesama na Jutjubu u tri izjutra ima sopstvenu strogu etiketu, jedinstveni niz pravila i smernica. Samo je veteranima, majstorima te veštine, dozvoljeno da ih izvrću ili krše.
Francisco Garcia
5.6.16